Bestemmingsplan ‘Woonwijken Kampen, 3e herziening Kalmoessingel 18’

Logo Kampen

Het college maakt bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 2 juli 2020 het bestemmingsplan ‘Woonwijken Kampen 3e herziening Kalmoessingel 18’ heeft vastgesteld.

Plan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om ter plaatse van het voormalig schoolgebouw aan de Kalmoessingel 18 te Kampen zeven grondgebonden woningen te realiseren. Het voornemen voldoet aan een goede ruimtelijke ordening.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 15 juli 2020 tot en met 26 augustus 2020 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het stadhuis. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991282-VB01.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan hebben kenbaar gemaakt:

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • 3.

    belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijziging die, bij de vaststelling door de gemeenteraad, in het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien het verzoek om voorlopige voorziening tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven