Ontwerpbestemmingsplan Veegplan 2020

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Veegplan 2020” met de daarbij behorende stukken met ingang van 8 juli 2020 ter inzage liggen.

 

Doel van het plan

Voor zeven percelen in de gemeente Oldebroek geldt dat er een herstelactie op het bestemmingsplan moet worden uitgevoerd. Het gaat om de volgende locaties:

- Engelandsweg 31, Wezep;

- Zuiderzeestraatweg 484, Wezep;

- Bovenheigraaf 77 en 77a, ’t Loo;

- Bovendwarsweg 64, Oldebroek;

- Oostendorperstraatweg 72, Oosterwolde;

- Bovenheigraaf 133 en 133a, Wezep;

- Rustenburgsweg 59-61, Oldebroek.

 

In het in procedure te brengen ontwerpbestemmingsplan worden de betreffende wijzigingen juridisch geborgd.

 

Inzien

Van 8 juli 2020 tot en met 18 augustus 2020 liggen het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ter inzage. U kunt de stukken inzien:

- Door een bezoek te brengen aan het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Oldebroek,

- Op de gemeentelijke website, www.oldebroek.nl,

- Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op identificatienummer of PlanID: NL.IMRO.0269.VP001-ON01

 

Nu het gemeentehuis in verband met het coronavirus gesloten is, kunt u niet meer even binnenlopen om de stukken te bekijken die ter inzage liggen. Wilt u de stukken die ter inzage liggen toch graag inzien dan kan dat. U kunt veel stukken online bekijken via de website www.oldebroek.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Deze digitale werkwijze heeft op dit moment onze voorkeur. U kunt een afspraak maken om de stukken toch in het gemeentehuis in te zien. Een afspraak maken kan via 0525 63 82 00 of via www.oldebroek.nl. In overleg met de betrokken medewerkers is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat een papieren exemplaar van de stukken die u wilt inzien bij u thuis worden bezorgd.

 

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan en vooruitblik procedure

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek. Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn een zienswijzen mondeling naar voren te brengen. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, maakt u een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon 0525 63 82 00.

 

Na deze periode neemt de gemeenteraad een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan. Na de vaststelling van het bestemmingsplan kan nog beroep ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het college van de gemeente Oldebroek, 7 juli 2020.

 

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Naar boven