Vaststelling bestemmingsplan 'Buitengebied Veghel, herziening Pater van den Elsenlaan 15'

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan 'Buitengebied Veghel, herziening Pater van den Elsenlaan 15', zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 25 juni 2020 is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 9 juli 2020 tot 20 augustus 2020 voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het bestemmingsplan 'Buitengebied Veghel, herziening Pater van den Elsenlaan 15' elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGV000BP0012018P-VG01

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Veghel, herziening Pater van den Elsenlaan 15’ voorziet in de wijziging van de vorm van het bouwvlak ter plaatse van de Pater van den Elsenlaan 15 te Veghel. Deze wijziging leidt tot een optimalisatie van de uitbreidingsruimte en betere zonering van de bedrijfsactiviteiten, door minder milieubelastende functies aan de randen richting de woningen Dorshout en meer ruimte voor een groene ruimte/afscheiding richting Dorshout. De totale bouwmogelijkheden blijven ten opzichte van de huidige planologische situatie ongewijzigd.

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te dienen.

    Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd.

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Katrijn Klok van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer +31(0)413 381 847.

Veghel 8 juli 2020

Naar boven