ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING, IJNTZELAAN 4 MILDAM

Logo Heerenveen

 

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij voornemens zijn een vergunning te verlenen voor het vergroten en veranderen van een woning op het perceel IJntzelaan 4 te Mildam. De vergunning betreft de activiteiten ‘bouwen’ en ‘gebruik van gronden in strijd met een bestemmingsplan’ en als bedoeld in artikel 2.1 eerste lid onder a en c Wabo. Het besluit wordt voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure, afdeling 3.4 Awb.

 

Ter inzage

De ontwerpbeschikking alsmede de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 7 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Indien u de stukken wilt in zien, kunt u hiervoor een afspraak maken.

De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website ruimtelijke plannen (NL.IMRO.0074.OVIJntzelaan4-OW01).

 

Zienswijzen indienen

Gedurende voornoemde termijn kan een ieder zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van Heerenveen.

Dit kan per post: College van burgemeester en wethouders van Heerenveen, t.a.v. afdeling Vergunningen, Postbus 15.000, 8440 GA Heerenveen.

 

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Dit kan door een email te sturen naar gemeente@heerenveen.nl, met als onderwerp ’Zienswijze [aanduiding vergunning/ontheffing met kenmerk]’. Het is ook mogelijk om met gebruikmaking van uw DigiD langs digitale weg een zienswijze in te dienen. Dit kunt u doen via de gemeentelijke website www.heerenveen.nl.

Naar boven