Bestemmingsplan Woningbouw Cantonlaan 17

Logo Baarn

Burgemeester en wethouders van Baarn maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Baarn in de openbare vergadering van 24 juni 2020 het bestemmingsplan “Woningbouw Cantonlaan 17” ongewijzigd heeft vastgesteld en dat zij een anterieure overeenkomst zijn aangegaan. Het vastgestelde bestemmingsplan “Woningbouw Cantonlaan 17” en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst liggen met ingang van vrijdag 3 juli 2020 tot en met donderdag 13 augustus 2020 voor een ieder ter inzage.

 

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan “Woningbouw Cantonlaan 17” is opgesteld om de realisatie van een nieuwe woning mogelijk te maken. Het plangebied is gelegen noordelijk van de Cantonlaan en westelijk van de Malvastraat in Baarn, op het kadastrale perceel BAA01 M 746. De woning westelijk op het perceel blijft bestaan. Oostelijk op het perceel komt een nieuw bouwvlak zodat een nieuwe woning kan worden gerealiseerd.

 

Ter Inzage

Het bestemmingsplan “Woningbouw Cantonlaan 17” is digitaal in te zien via de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (idn) is NL.IMRO.0308.BP0084-VG01. Het bestemminsgplan en de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst zijn ook in te zien in de centrale hal van het gemeentehuis van 08.00 uur tot 12.00 uur en van 13:00 uur tot 16:00 uur (op vrijdagen alleen 's ochtends). Hebt u vragen? Dan kunt u een afspraak maken bij de balie Frontoffice, telefoon 035 – 548 16 11.

Let op, tijdens de corona-crisis kan het zijn dat het gemeentehuis elke doordeweekse dag alleen van 08:00 tot 12:00 uur is geopend. Wij verzoeken u zo mogelijk de stukken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en anders bij voorkeur telefonisch een afspraak te maken voordat u naar het gemeentehuis komt.

 

Beroep instellen

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging van vrijdag 3 juli 2020 tot met donderdag 13 augustus 2020, beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen belanghebbenden (diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om een zienswijze in te dienen) gebruik maken. Beroep kunt u schriftelijk instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ga voor meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht naar www.raadvanstate.nl.

Tegen de anterieure overeenkomst kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven