Ontwerp wijzigingsplan Westerwerf 3 en 7

Logo Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Westerwerf 3 en 7’ met ingang van woensdag 8 juli 2020 voor 6 weken ter inzage ligt.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een afwaardering van de horeca aan de Westerwerf. In ruil voor deze afwaardering mag een deel van het tegenoverliggend parkeerterrein worden ingericht ten behoeve van bedrijven. Ook een deel van de bestaande horeca wordt ingericht ten behoeve van bedrijven. In het geldend bestemmingsplan ‘Haven- en bedrijventerrein, 1e herziening’ ligt op beide percelen een wijzigingsbevoegdheid op grond waarvan dit wijzigingsplan mogelijk is. Het wijzigingsplan ‘Westerwerf 3 en 7’ is een uitwerking van deze bevoegdheid.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het plan ligt gedurende 6 weken ter inzage. U kunt het plan raadplegen via de website van de gemeente Uitgeest, www.uitgeest.nl. Ook kunt u het plan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, via PlanID NL.IMRO.0450.WPWesterwerf3en7-ON01. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dit kan alleen op afspraak. Wij vragen u contact op te nemen met Martijn Knol via telefoonnummer 088 – 909 7756 of via e-mail: martijnknol@debuch.nl. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de openingstijden van onze gemeentehuizen beperkt. Het bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis van Uitgeest aan Middelweg 28.

Hoe kunt u reageren?

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen omtrent het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Uitgeest, postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met het team Plannen en Projecten, tel. 088 – 909 7756. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Plannen en Projecten van de gemeente Uitgeest, tel. 088 – 909 7756 of via e-mail: martijnknol@debuch.nl.

 

Uitgeest, 7 juli 2020

Naar boven