Ontwerpbesluit ‘Hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor 4 woningen De Terpen’

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 110c Wet geluidhinder bekend dat het ontwerpbesluit ’Hogere waarden Wet geluidhinder voor 4 woningen De Terpen’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 8 juli 2020 tot en met 19 augustus 2020 tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. U kunt het ontwerpbesluit ook inzien op de website van de gemeente (www.kampen.nl) onder www.kampen.nl/bekendmakingen.

Ontwerpbesluit Hogere grenswaarden

Het ontwerpbesluit is opgesteld in het kader van het bestemmingsplan ‘Het Onderdijks 2013, 4e uitwerking De Terpen’. Vanwege een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde bij 4 woningen is een hogere grenswaarde noodzakelijk conform de Wet geluidhinder.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen bij het college van B&W van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ontwerpbesluit ‘Hogere waarden Wet geluidhinder voor 4 woningen De Terpen’. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u ook bellen met telefoonnummer 06 238 55 639.

 

Naar boven