Ontwerp wijzigingsplan 'Kerkweg 49-51, Aerdt', Zevenaar

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan “Buitengebied 2008 (voormalig Rijnwaarden)” gaan wijzigen.

Inhoud van het wijzigingsplan

De wijzigingen hebben betrekking op de percelen Kerkweg 49 tot en met 53 in Aerdt. Op deze locatie zijn in het bestemmingsplan drie woningen en agrarische bebouwing toegestaan. Met dit wijzigingsplan wordt de agrarische bebouwing weg bestemd en mag daarvoor in de plaats een nieuwe woning in een erfopzet worden gerealiseerd.

Ter inzage

Het ontwerp wijzigingsplan "Kerkweg 49 en 51 Aerdt" met bijbehorende stukken is door iedereen gedurende openingstijden in te zien van 9 juli 2020 tot en met 19 augustus 2020 in het gemeentehuis Zevenaar, Kerkstraat 27 in Zevenaar. Het wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0299.WP09KERKWEG-ON02.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp wijzigingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet worden voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar.

 

Wilt u mondeling reageren? Maak hiervoor dan een afspraak met mevrouw B. van der Meer, van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer: (0316) 595 111.

 

Zevenaar, 8 juli 2020

Naar boven