Voorbereidingsbesluit Habraken

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 7 juli 2020 een voorbereidingsbesluit op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening heeft genomen voor een gedeelte van het nu nog onbebouwde bedrijventerrein Habraken. 

Een voorbereidingsbesluit is een verklaring van de gemeenteraad dat een bestemmingsplan voor het betreffende gebied wordt voorbereid. De mogelijkheden om gronden anders dan nu te gaan gebruiken, wordt dan uiterlijk voor 1 jaar ‘bevroren’. Zo is er de tijd om na te denken over de toekomst van het bedrijventerrein zonder dat er ontwikkelingen worden gerealiseerd die niet binnen het gewenste beeld passen.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 15 juli 2020 en geldt voor de duur van één jaar.

Inzage

Het voorbereidingsbesluit met de daarbij behorende stukken liggen van woensdag 15 juli 2020 tot en met dinsdag 25 augustus 2020, tijdens openingsuren, voor iedereen ter kennisgeving ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1).

Daarnaast is het voorbereidingsbesluit te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Voorbereidingsbesluit Habraken’ of planidentificatienummer ‘NL.IMRO.0861.VB00001-0001’.

Tegen dit besluit is geen bezwaar of beroep mogelijk is.

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

In verband met de coronacrisis wordt u dringend geadviseerd het voorbereidingsbesluit in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl of via onze website. Een bezoek aan het gemeentehuis van Veldhoven om het voorbereidingsbesluit in te zien is weliswaar mogelijk, maar wordt gezien de Corona-maatregelen als minder gewenst beschouwd.

 

Naar boven