Vastgesteld uitwerkingsplan Zuidbroek, uitwerking 37

Logo Apeldoorn

Vanaf 9 juli 2020 ligt gedurende 6 weken ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders van 23 juni 2020 waarbij is besloten het uitwerkingsplan Zuidbroek, uitwerking met identificatiecode NL.IMRO.0200.up1039-vas1 vast te stellen. Het gaat in dit 37e uitwerkingsplan Zuidbroek om de uitwerking van een locatie in deelgebied Het Rooster. Het Rooster is het tweede grote woningbouwgebied van Zuidbroek. Deze uitwerking van cluster 35 omvat de bouw van 19 woningen. Het plan is ongewijzigd vastgesteld.

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Ook hebben burgemeester en wethouders bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Daarom kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen, beroep instellen.

Tot en met 20 augustus 2020 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het digitale plan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Bestemmingsplannen.

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. Vanwege het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus willen wij het aantal afspraken in het stadhuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om (online) een fysieke afspraak te maken bij het Omgevingsloket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. Weskamp op telefoonnummer 14055 of via mail w.weskamp@apeldoorn.nl

Apeldoorn, 8 juli 2020

Naar boven