Ontwerpbestemmingsplan Kanaalweg 44 te Smilde

Logo Midden-Drenthe

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Kanaalweg 44, Smilde met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 9 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied betreft het perceel Kanaalweg 44 te Smilde. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is de Ruimte voor Ruimte regeling en het vergroten van de woonbestemming aan de noordzijde van het perceel.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.Kanaalweg44SM-ONT1.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur in via het zienswijzenformulier op de website www.middendrenthe.nl. Dit kan met ingang van 9 juli 2020. U kunt er ook voor kiezen om een zienswijze op papier in te dienen of eventueel mondeling.

 

Informatie

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Steven Yntema van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 539 341, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

 

Naar boven