Gemeente Duiven - vooraankondiging bestemmingsplan Rivierweg 20 – AVR-Afvalverwerking Duiven & terinzagelegging besluit op aanmeldnotitie vormvrije m.e.r.-beoordeling‎ 

Logo Duiven

Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Rivierweg 20 - AVR-Afvalverwerking Duiven’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maakt hierbij overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn een bestemmingsplan voor te bereiden voor het perceel Rivierweg 20 te Duiven.

AVR- Afvalverwerking Duiven heeft een CO2 –afvanginstallatie gerealiseerd. Om zowel technische- als ruimtelijke redenen is deze installatie gerealiseerd op een deel van het terrein dat voorheen in gebruik was als opslagterrein voor o.a. bouwmaterialen, portacabins en parkeerplaatsen voor contractoren. Binnen de perceelgrenzen van de AVR Duiven is er geen ruimte om het parkeren en/of de opslag te verplaatsen. Het bestemmingsplan Rivierweg 20 voorziet in de uitbreiding van de bestaande inrichting ten behoeve van parkeervoorzieningen en buitenopslag.

Inzien

Op dit moment kunt u nog niet reageren; er liggen nog geen stukken ter inzage, er kunnen nog geen zienswijzen indienen worden en wordt onafhankelijke instanties nog geen advies gevraagd. Zodra een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, is het mogelijk om te reageren op het plan. De kennisgeving van deze terinzagelegging wordt in de Staatscourant, De Duiven Post en via elektronische weg gepubliceerd.

Terinzagelegging besluit op aanmeldnotitie vormvrije m.e.r.-beoordeling voor bestemmingsplan Rivierweg 20 – AVR-Afvalverwerking Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat met ingang van donderdag 2 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • het besluit op de aanmeldnotitie vormvrije m.e.r.-beoordeling voor het bestemmingsplan Rivierweg 20 – AVR-Afvalverwerking Duiven

Inzage

Het besluit en de relevante stukken liggen met ingang van donderdag 2 juli 2020 tot en met woensdag 12 augustus 2020 voor iedereen ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast zijn de stukken digitaal raadpleegbaar via de bij deze publicatie gevoegde bijlagen.

Bezwaar en beroep

Het besluit betreft een procedure ter voorbereiding van een omgevingsvergunning voor de activiteit milieu. Conform artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen deze beslissing geen bezwaar of beroep mogelijk, tenzij deze beslissing belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft.

Meer informatie

Voor vragen of inzage van de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met O. van Beers, Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088-695 3000.

Naar boven