Gemeente Duiven - vooraankondiging bestemmingsplan - Engsestraat 22, Duiven

Logo Duiven

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maakt hierbij overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn een bestemmingsplan voor te bereiden voor het perceel Engsestraat 22 te Duiven.

Bestemmingsplan

Het plan maakt de realisatie van twee woningen mogelijk op het perceel aan de Engsestraat 22 in Duiven. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken wordt er eveneens een onbenutte bouwmogelijkheid op de gronden aan de Marnix Gijsenstaat e.o. uit het ter plaatse geldende bestemmingsplan geschrapt.

Inzien

Op dit moment kunt u nog niet reageren, er liggen nog geen stukken ter inzage, er kunnen nog geen zienswijzen indienen worden en wordt onafhankelijke instanties nog geen advies gevraagd. Zodra een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, is het mogelijk om te reageren op het plan. De kennisgeving van deze terinzagelegging wordt in de Staatscourant, De Duiven Post en via elektronische weg gepubliceerd.

Meer informatie

Voor vragen buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met O. van Beers, Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088-695 3000.

 

 

Naar boven