Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen voor zonnevelden in Netterden

Logo Oude IJsselstreek

[Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning willen verlenen voor het realiseren van de volgende zonnevelden:

 

Zonneveld Zonne-Wilg, circa 10 ha, gelegen tussen de Omsteg en de Netterdensestraat bij Netterden op (delen van) de percelen Gendringen, sectie H, nummers 556, 559, 786, 815, 904 en 905

Identificatienummer: NL.IMRO.1509.OV000061-ON01

Aanvraagnummer: W-2020-0303

 

De omgevingsvergunning wordt verleend met toepassing van de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a., onder 3° Wabo. Onderdeel van deze procedure is een door de gemeenteraad af te geven verklaring van geen bedenkingen (vvgb). In zijn vergadering van 25 juni 2020 heeft de raad voor elk van de drie zonnevelden een ontwerp-vvgb afgegeven.

Inzage

De ontwerpbeschikkingen, ontwerp-vvgb’s en bijbehorende stukken liggen van 2 juli 2020 tot 13 augustus 2020 voor iedereen ter inzage. Wanneer u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie vergunningen. De balie vergunningen is bereikbaar via 0315-292292 en balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. De ontwerpbeschikking en ontwerp-vvgb zijn in elektronische vorm te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) wanneer u zoekt op de naam van de locatie. In het gemeentehuis kunt u de omgevingsvergunning zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Reacties

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over een ontwerpbeschikking kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Een zienswijze over een ontwerp-vvgb dient u te richten aan de gemeenteraad, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Naar boven