Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning realiseren voedselbos ten noorden van A.C. Bakkerstraat te Oudebildtzijl

Logo Waadhoeke

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waadhoeke zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor realiseren van een voedselbos op een perceel grond ten noorden van A.C. Bakkerstraat te Oudebildtzijl. De aanvraag is geregistreerd onder nummer V-20190040. Hiertoe is een ontwerp omgevingsvergunning opgesteld.

Heeft u vragen?

Voor informatie of het inzien van de ontwerpomgeving en de bijbehorende stukken kunt u contact met ons opnemen via vergunningen@waadhoeke.nl of telefoonnummer 0517-380380.

Zienswijze indienen?

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van7 juli t/m 17 augustus 2020 ter inzage bij de centrale balie in het gemeentehuis aan de Harlingerweg 18 in Franeker. Als u het niet eens bent met het ontwerp van dit besluit, dan kunt u tijdens de periode van inzage een zienswijze indienen (Algemene wet bestuursrecht).

U stuurt uw schriftelijke zienswijze(n) naar:

college van burgemeester en wethouders van Waadhoeke

Postbus 58

8800 AB FRANEKER

Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze te geven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de afdeling V&VTH, telefoonnummer 0517-380380. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming.

 

 

Naar boven