Provincie Noord-Holland / Rijkswaterstaat, Wabo en Waterwet, beschikkingen (Heining 110 te Amsterdam)

Logo Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, mede namens de minister van Infrastructuur en Waterstaat, bekend dat zij beschikkingen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Waterwet (Wtw) heeft afgegeven.

 

Greenergy Biofuels Amsterdam B.V. heeft voor de inrichting gelegen aan Heining 110 te Amsterdam twee vergunningaanvragen ingediend. In het kader van de coördinatieregeling zoals genoemd in art. 3.16 van de Wabo doorlopen beide aanvragen gezamenlijk de procedure overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

 

De beschikking ingevolge de Wabo betreft het verlenen van een nieuwe, de gehele inrichting omvattende, vergunning (revisievergunning) (aspect milieu), en het bouwen van een kantoor, een destillatiekolom, installatie(s) voor de brandblusvoorzieningen en de aanleg van extra verlaadplaatsen (aspect bouw). Tevens worden er een aantal technische installaties gewijzigd.

 

De beschikking ingevolge de Wtw betreft het brengen van stoffen, afkomstig van de Biodieselplant, gelegen aan de Heining 110 te Amsterdam, in zijkanaal F.

 

Het betreft een bestaande inrichting voor de productie van biodiesel uit voornamelijk uit de voedingsindustrie afkomstige, gebruikte oliën en vetten, die reeds gerealiseerd en vergund was binnen de inrichting van Oiltanking Amsterdam B.V.

 

Zaaknummer: 8540547

 

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpbeschikkingen. De beschikkingen zijn niet gewijzigd ten opzichte van de eerder gepubliceerde ontwerpen.

Inzage

De beschikkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op loket.odnzkg.nl onder bekendmakingen en (digitaal) bij:

- provincie Noord-Holland, Houtplein 33 te Haarlem (op afspraak, via info.div@noord-holland.nl of telefonisch, 023-5144440);

- Stadsdeel Centrum, Algemeen en Sociaal Loket, Amstel 1 te Amsterdam;

- Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunningverlening, Toekanweg 7 te Haarlem.

 

Heeft u een vraag over deze procedure dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op loket.odnzkg.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Beroep

Als u belanghebbende bent bij de besluiten, kunt u binnen zes weken na de dag waarop de besluiten ter inzage zijn gelegd, een beroepschrift indienen bij Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Vermeld in uw beroepschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerk van dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de reden(en) waarom u beroep instelt.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. In spoedgevallen kan tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het behandelen van het verzoek en het beroep worden griffiekosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ downloaden van de website www.rijksoverheid.nl. Voor algemene informatie over procedures kunt u ook bellen met de rijksoverheid op telefoonnummer 1400 (lokaal tarief).

Naar boven