Gemeente Oegstgeest - terinzagelegging uitwerkingsplan Oegstgeest aan de Rijn, Rhijnhofweg zuid, plandeel noord

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij het uitwerkingsplan Oegstgeest aan de Rijn, Rhijnhofweg zuid, plandeel noord’ met identificatiecode NL.IMRO.0579.UPRhwZuid-VA01, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening heeft vastgesteld. Met ingang van 2 juli 2020 tot 13 augustus 2020 ligt het vastgestelde uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ter inzage.

Bestemmingsplangebied

Het plangebied ligt aan de westelijke rand van de gemeente Oegstgeest. Het wordt aan de westzijde begrensd door de Oude Rijn met aanliggend het stedelijk gebied van Valkenburg (gemeente Katwijk). Het plangebied ligt aan de westzijde aan de Rhijnhofweg die grenst aan de geprojecteerde nieuw te graven Binnenrijn ter hoogte van de gegraven waterpartij en ten oosten waarvan het bedrijvenpark Nieuw-Rhijngeest Zuid is gelegen. Ten noorden en zuiden van het plangebied zijn woningen gesitueerd.

Het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal te vinden op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente www.oegstgeest.nl> bestemmingplannen> nu-ter-inzage wordt u doorgelinkt naar deze landelijke site. Ook kan een papierenversie van het ontwerpuitwerkingsplan gedurende deze termijn bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest worden ingezien. Wij wijzen u er wel op dat de papieren versie minder gebruiksvriendelijk is dan de digitale versie en adviseren u het bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Bezwaar

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekend maken van dit besluit bezwaar aantekeken. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar.

Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG te Oegstgeest o.v.v. bezwaar uitwerkingsplan Oegstgeest aan de Rijn, Rhijnhofweg zuid, plandeel noord. Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekend maken van dit besluit. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Een voorlopige voorziening kunt u aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH te Den Haag.

Ook kunt u dit verzoek digitaal indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden. Voor het vragen van een voorlopige voorziening betaalt u griffierecht.

 

Naar boven