Voorgenomen afwijking bestemmingsplan locatie: Noordse Dorpsweg 2 (het Plashuis) - vernieuwen restaurant met bedrijfgswoning

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 1º, 2º en 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

het geheel vernieuwen van een restaurant met bedrijfswoning ter vervanging van het bestaande Plashuis op het perceel plaatselijk bekend Noordse Dorpsweg 2 te Noorden (Registratienummer W-2016-0340). De afwijking van het bestemmingsplan ‘Noorden, Woerdense Verlaat en Vrouwenakker’ is noodzakelijk omdat de gevraagde activiteiten deels in strijd zijn met de huidige bestemmingen die het perceel op dit moment heeft.

Ter inzage

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 2 juli 2020 zes weken voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop. Voor een nadere toelichting of beantwoording van vragen over het plan, dient u een vooraf een afspraak te maken. (voor openingstijden, adresgegevens en het maken van een afspraak zie www.nieuwkoop.nl)

De ontwerpbeschikking is tevens te raadplegen via www.overheid.nl

Rechtsmiddelen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn/haar zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure is gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

 

Naar boven