Ontwerp-bestemmingsplan Van Riesenstraat Heerenveen

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 2 juli 2020, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Van Riesenstraat Heerenveen, met bijbehorende stukken.

Ontwerp-bestemmingsplan

Het ontwerp-bestemmingsplan maakt het mogelijk de zuidzijde van de Van Riesenstraat te ontwikkelen en de commerciële ruimtes te vervangen door een rij van negen compacte stadswoningen.

Inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerp-bestemmingsplan en de bijbehorende stukken op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.BPNRiesenstraat-OW01) van het ontwerp-bestemmingsplan.

Het ontwerp-bestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, op afspraak, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerp-bestemmingsplan.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen ook digitaal ingediend worden via www.heerenveen.nl/zienswijze, hiervoor is een DigiD benodigd.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met Laura van der Bijl, telefoon 14 0513.

 

Naar boven