Ontwerpbestemmingsplan ‘Agrarische bouwstede Buitendijk, Zuid-Beijerland’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Agrarische bouwstede Buitendijk, Zuid-Beijerland’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Aanleiding voor dit bestemmingsplan vormt de verplaatsing van het agrarisch bedrijf van het perceel Koninginneweg 13 naar de Buitendijk in Zuid-Beijerland. Deze locatie is mede gekozen om tegemoet te komen aan de zienswijzen die zijn ingediend op het eerdere ontwerpbestemmingsplan voor de verplaatsing van de bouwstede naar de Zuid-Achterweg.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met alle bijlagen kunt u met ingang van 4 juli tot en met 14 augustus 2020 bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPBuitendijkZB20-ON01).

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Agrarische bouwstede Buitendijk, Zuid-Beijerland’.

Vragen?

Wilt u het bestemmingsplan liever in het gemeentehuis of een servicepunt inzien, wilt u een mondeling zienswijze indienen of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Misja Maes van team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186.

Naar boven