Verleende omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor het bouwen van 34 woningen aan de Pasteurstraat, Naereboutstraat en Willem Barentszstraat te Goes

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goes maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van 34 woningen aan de Pasteurstraat, Naereboutstraat en Willem Barentszstraat te Goes. De beschikking is voorbereid met toepassing van paragraaf 3.3 van de Wabo en ongewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

De beschikking heeft betrekking op het realiseren van 34 woningen aan de Pasteurstraat, Naereboutstraat en Willem Barentszstraat te Goes.

Het project past niet in het geldende bestemmingsplan “Goes West”, omdat de woningen grotendeels zijn gesitueerd buiten de op de verbeelding aangegeven bouwvlakken op gronden waar geen hoofdgebouwen mogen worden gebouwd;

De verleende omgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken is met ingang van 2 juli 2020 gedurende zes weken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn=NL.IMRO.0664.OVGW09-VG99 en ook beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Digitaal inzien is, als het nodig is, ook mogelijk in het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes.

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan met ingang van 3 juli 2020 gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda, door:

  • -

    een belanghebbende die een zienswijze naar voren heeft gebracht over de ontwerpbeschikking;

  • -

    een belanghebbende wie redelijkerwijs niet te verwijten is dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht over de ontwerpbeschikking;

  • -

    een belanghebbende wiens beroep zich richt tegen de wijziging van de beschikking ten opzichte van het ontwerp.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Wel kan een belanghebbende die beroep heeft ingesteld, de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het indienen van een beroepschrift of een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven