Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente, herziening Stokkumerweg 25 Markelo”.

Logo Hof van Twente

Op 23 juni 2020 heeft de raad van de gemeente Hof van Twente het bestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente, herziening Stokkumerweg 25 Markelo” ongewijzigd vastgesteld.

Er is een plan ontwikkeld om met toepassing van de Rood voor Rood-regeling een woning te realiseren op de locatie Stokkumerweg 25 in Markelo. De woning zal worden gerealiseerd aansluitend aan de bestaande lintbebouwing, naast Stokkumerweg 27. Ter compensatie zal op een drietal locaties in de gemeente in totaal 1000 m² landschapsontsierende vrijkomende agrarische bebouwing worden gesloopt. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is deze herziening van het bestemmingsplan opgesteld.

Het vastgestelde plan ligt van 2 juli 2020 tot en met 12 augustus 2020 voor een ieder ter inzage en is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.BGxStokkumerweg25-/NL.IMRO.1735.BGxStokkumerweg25-VS10

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat ze redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze tegen het ontwerp in te dienen kunnen gedurende bovengenoemde inzagetermijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. Hiermee wordt het bestemmingsplan geschorst.

Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit pas in werking als op dat verzoek is beslist.

1 juli 2020.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

Naar boven