Ontwerp wijzigingsbesluit Emmlaan in Den Burg

Logo Texel

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor onderstaand perceel een ontwerp wijzigingsbesluit ter inzage wordt gelegd.

  • 1.

    (1791 AT) Emmalaan: zaaknummer 2584261. Voor de realisatie van het gezondheidsplein aan de Emmalaan wordt de bestemming van het hiervoor beschikbare terrein omgezet van de bestemming ‘Groen’ naar de bestemming ‘Maatschappelijk’.

Inzage: Het ontwerp wijzigingsbesluit met bijbehorende inrichtingstekening ligt van 7 juli 2020 tot en met 17 augustus 2020 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de publieksbalie van de gemeente Texel. De stukken zijn verder te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren: Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg

Naar boven