Kennisgeving Watervergunning Resort aan de Maas B.V. te Kerkdriel, Rijkswaterstaat

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt, ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Bij besluit van 26 juni 2020, kenmerk RWS-2020/34541 heeft de Minister van Infrastructuur en Waterstaat een watervergunning (revisie) verleend aan Resort aan de Maas B.V. voor het bouwrijp maken van het terrein alsmede het plaatsen van chalets c.a. ten behoeve van de realisatie van Resort aan de Maas Maasbandijk/Piekenwaardweg (voormalig camping Maaszicht) te Kerkdriel ter hoogte van km 211,3 aan de rechteroever van de rivier de Maas in de gemeente Maasdriel.

Deze vergunning vindt zijn basis in de Keur van het Waterschap Rivierenland en in artikel 6.5 sub c van de Waterwet.

Terinzagelegging

De vergunning ligt vanaf 2 juli tot en met 7 augustus 2020 ter inzage bij:

  • 1. Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te 6221 KV Maastricht op werkdagen van 9:00-17:00 uur, alsmede buiten kantooruren na telefonische afspraak (088-7974150: vraag naar de afdeling Vergunningverlening).

  • 2. De gemeente Maasdriel, Kerkstraat 45 te Kerkdriel, tijdens openingsuren.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag van bekendmaking van de vergunning een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, p/a de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Werkenpakket, postbus 2232, 3500 GE UTRECHT. De vergunning treedt in werking één dag na bekendmaking. Bekendmaking heeft plaatsgevonden door toezending van de vergunning aan gemachtigde op 26 juni 2020.

Op grond van artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht schorst het bezwaar de werking van de vergunning niet. Gelet hierop kan, indien tegen de vergunning bezwaar wordt aangetekend, gedurende de bezwaartermijn tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de bevoegde rechtbank of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor nadere informatie, of voor het maken van een afspraak, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer R. Goossens van de afdeling Vergunningverlening, bereikbaar via het algemene nummer.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, P.A.M. Smeets

Naar boven