Ontwerpbestemmingsplan ‘Tibsterwei 1 te Ee’, gemeente Noardeast-Fryslân

Logo Noardeast-Fryslân

Vanaf donderdag 2 juli tot en met woensdag 12 augustus 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Tibsterwei 1 te Ee’ ter inzage (NL.IMRO.1970.BpEeTibsterwei1-ON01)

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een bedrijfswoning in het pand aan de Tibsterwei 1 te Ee mogelijk. Daarnaast maakt het bestemmingsplan de opslag ten behoeve van agrarische dienstverlenende bedrijven, exclusief loonbedrijven, mogelijk.

 

Het ontwerpbestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken worden digitaal ter inzage gelegd. Vanwege het coronavirus is fysieke inzage op het gemeentehuis niet mogelijk. Als digitale inzage geen optie is, kunt u met de gemeente contact opnemen en wordt een kopie van het plan met bijbehorende stukken opgestuurd via e-mail of per post.

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl of op de gemeentelijke website https://www.noardeast-fryslan.nl/plannen-noardeast-fryslan-ter-inzage

 

Wilt u reageren?

U kunt uw zienswijze van donderdag 2 juli tot en met woensdag 12 augustus 2020 schriftelijk indienen bij de gemeenteraad, Postbus 13, 9290AA te Kollum. Ook kunt u mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met het team Romte.

Vragen?

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het team Romte, telefoon: 0519-298888

Naar boven