Gemeente Scherpenzeel - Voorontwerpbestemmingsplan - bouw van een supermarkt en 24 appartementen - Dorpsstraat-Vijverlaan Scherpenzeel

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat-Vijverlaan voor de inspraak ter inzage ligt.

Doel van dit plan

Een planologisch kader scheppen om de bouw van een supermarkt en 24 appartementen op de verdieping van het pand op de hoek Dorpsstraat/Vijverlaan mogelijk te maken. Tevens zal ten zuiden van het pand een parkeerplaats ten behoeve van deze bebouwing worden gerealiseerd.

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 1 juli 2020 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag).

Het voorontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2020Dorpsstraat-vo01

Inloopavond

Op woensdag 8 juli a.s. wordt er een inloopavond gehouden van 19.00 tot 21.00 uur in Partycentrum Boschzicht, Burgemeester Royaardslaan 4 te Scherpenzeel. Daar kunt u het plan bekijken. De initiatiefnemers en betrokken medewerkers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Hoe kunt u reageren? 

U kunt mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, uw inspraakreactie kenbaar maken.

Dit kan zo lang het plan ter inzage ligt (dus tot en met 11 augustus 2020). Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor uw mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer (033) 277 23 24. Inspraakreacties kunnen leiden tot aanpassing (van onderdelen) van het plan.

Scherpenzeel,

burgemeester en wethouders van Scherpenzeel,  

W.M. van de Werken

secretaris

H.H. de Vries

burgemeester

Naar boven