Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning 1e fase Oliviersweg 9 Oisterwijk

Logo Oisterwijk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oisterwijk maakt bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning 1e fase te verlenen voor het realiseren van een nieuw gebouw voor de huisvesting van arbeidsmigranten op het perceel Oliviersweg 9 in Oisterwijk.

De aanvraag betreft de volgende activiteit:

  • Strijdig gebruik bestemmingsplan (artikel 2.1.lid 1 onder c van de Wabo).

Ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Voor de activiteit “Strijdig gebruik bestemmingsplan” is bij deze omgevingsvergunningprocedure een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad vereist. Op 4 juni 2020 is door de raad besloten de ontwerpverklaring van geen bedenkingen te verlenen.

 

Ter inzage

De ontwerpbeschikking omgevingsvergunning 1e fase met bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de raad zijn met ingang van 3 juli 2020 gedurende zes weken in te zien:

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op afspraak bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentekantoor, De Lind 44 te Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. U dient voor uw vragen over het plan een afspraak te maken. Een afspraak maken kan via www.oisterwijk.nl of bel: (013) 529 13 11.

    Gedurende de inzagetermijn kan door eenieder een zienswijze over het ontwerp naar voren worden gebracht bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA Oisterwijk.

    Tegen de uiteindelijke beschikking kan in beginsel slechts beroep worden ingediend door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingebracht.

 

Naar boven