Kennisgeving 1.3.1. Bro en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Brandwijk, Brandwijksedijk 26’

Logo Molenlanden

Het college van burgemeester en wethouders van Molenlanden maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de locatie Brandwijksedijk 26/26a Brandwijk.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een vrijstaande woning ten westen van de bestaande boerderij. De nieuwe woning wordt landschappelijk ingepast en de bestaande boerderij wordt in zijn geheel bewoond. Het college van burgemeester en wethouders maakt eveneens bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Brandwijk, Brandwijksedijk 26’ is vrijgegeven voor inspraak.

Ter inzage en inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 3 juli 2020 gedurende zes weken digitaal ter inzage. U kunt het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder identificatienummer NL.IMRO.1978.BPbrandwksedk26BWK-VO01.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen. De inspraakreactie dient te worden gericht aan het college van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Als u de inspraakreactie mondeling wilt indienen of het bestemmingsplan wilt inzien, dan kunt u een afspraak maken met mevrouw W. Kroek via telefoonnummer 088-7515000.

Naar boven