Ontwerpbestemmingsplan 'Facetplan woningsplitsing en verkamering'

Logo Arnhem

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt

  • het ontwerpbestemmingsplan 'Facetplan woningsplitsing en verkamering'

    landelijk bekend onder het plan-identificatienummer NL.IMRO.0202.959-0201.

Inhoud facetplan

Op 17 juni 2020 heeft de gemeenteraad het 'Plan van Aanpak woningsplitsing en verkamering' aangenomen. Eén van de acties van het plan van aanpak is het opstellen van een facetbestemmingplan dat specifiek toeziet op woningsplitsing en verkamering. Het Facetplan Woningsplitsing en verkamering bevat slechts enkele regels, en heeft een aanvullende werking op alle andere bestemmingsplannen in de gemeente. Het facetplan regelt een verbod op woningsplitsing en verkamering met een afwijkingsbevoegdheid (omgevingsvergunning voor strijdig gebruik).

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt, met ingang van 30 juni 2020, gedurende een termijn van 6 weken (t/m 10 augustus 2020) voor een ieder ter inzage in Stadskantoor, Eusebiusplein 53 te Arnhem. De stukken zijn vanaf die datum ook via internet beschikbaar via officielebekendmakingen.nl en ruimtelijkeplannen.nl (ook benoemd in de bijgevoegde publicatie).

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het 'Facetplan woningsplitsing en verkamering'. De schriftelijke zienswijze kan gestuurd worden aan de gemeenteraad (adres: Postbus 99, 6800 AB Arnhem).

Ontwerpbestemmingsplan Facetplan woningsplitsing en verkamering

De digitale verbeelding van het ontwerpexploitatieplan is te raadplegen op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0202.959-0201

De digitale bestanden die gezamenlijk het juridisch geldend ontwerpexploitatieplan vormen zijn te vinden op het webadres:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0202.959-0201/

Informatie

Voor informatie over het Plan van aanpak woningsplitsing en verkamering kunt u contact opnemen met de heer B. van Oudheusden, telefoon (026) 377 2274 van de afdeling Wonen. Voor vragen over de procedure kunt u contact opnemen met mevrouw S. Maessen, telefoon (026) 377 3657.

 

Naar boven