Weigeren ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad en ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) van burgemeester en wethouders voor het realiseren van een off the grid recreatiehuisje op de locatie Zuidelijke Vechtdijk (kadastraal bekend als gemeente Dalfsen, sectie X, nummer 200)

Logo Dalfsen

De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken voor zover het eenieders bevoegdheid betreft, bekend dat op een aanvraag voor het realiseren van een off the grid recreatiehuisje op de locatie Zuidelijke Vechtdijk (kadastraal bekend als gemeente Dalfsen, sectie X, nummer 200):

  • 1

    de gemeenteraad geweigerd heeft een ontwerpverklaring van geen bedenkingen af te geven op deze aanvraag;

  • 2

    het college van burgemeester en wethouder een ontwerpbesluit heeft genomen om in afwijking van het bestemmingsplan de omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

U kunt de weigering ontwerpverklaring van geen bedenkingen met bijbehorende stukken en de ontwerp omgevingsvergunning met bijlagen (o.a. ruimtelijke onderbouwing) van 1 juli 2020 tot en met 11 augustus 2020 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis van Dalfsen. Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 0529.

Indienen zienswijze

Tijdens de periode van de terinzagelegging kan iedereen een onderbouwde zienswijze indienen op de weigering ontwerpverklaring van geen bedenkingen en/of het ontwerpbesluit verlenen omgevingsvergunning.

 

Zienswijze op de weigering van de ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Een schriftelijke zienswijze op de weigering van de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen.

 

Zienswijze op het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning

Een schriftelijke zienswijze op het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen.

 

Voor het inbrengen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken metmevrouw M. Gortervan de eenheid Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 14 0529.

 

Dalfsen, 30 juni 2020

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven