Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Chaamseweg 8a Alphen

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Chaamseweg 8a Alphen’ voor eenieder ter inzage te leggen.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt twee reguliere woning mogelijk. Het bestaande gebouw, de voormalige gymzaal, wordt gesloopt. Hierbij wijzigen we de bestemming van maatschappelijk naar wonen. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende documenten, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is: NL.IMRO.1723.BPChaamseweg8a-ON01.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 30 juni 2020 tot en met 10 augustus 2020, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA Alphen NB.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Alphen-Chaam, Willibrordplein 2, Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14 013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via onze website.

 

Naar boven