Ontwerp wijzigingsplan Zeeweg 80 (Hotel Bloemendaal aan zee)

Logo Bloemendaal

Op 19 mei 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders van Bloemendaal besloten het ontwerpwijzigingsplan Zeeweg 80 voor Hotel Bloemendaal aan Zee vrij te geven voor terinzagelegging. Het ontwerpwijzigingsplan is opgesteld om medewerking te verlenen aan het realiseren van een hotel aan de Zeeweg 80 te Overveen.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf 26 juni tot en met 6 augustus 2020 ter inzage tijdens openingstijden op het gemeentekantoor te Overveen. Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerpwijzigingsplan digitaal raadplegen.

Zienswijze indienen

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen een zienswijze indienen op het ontwerpwijzigingsplan. U kunt uw zienswijze opsturen naar het college van burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE te Overveen, of mailen naar gemeente@bloemendaal.nl. U kunt uw zienswijze tot en met 6 augustus 2020 indienen.

Wilt u meer informatie over het plan, neem dan contact op met de heer M. Pijpers via 023 522 5555 of via eerder genoemd emailadres.

Samenwerkingsovereenkomst

Het college maakt op grond van artikel 6.24, lid 3 en 4 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij een anterieure overeenkomst ex artikel 6.4a Wro, heeft gesloten in het kader van het wijzigingsplan voor het realiseren van een hotel.

In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de betaling van ambtelijke kosten, kosten voor herinrichting van de openbare ruimte en het verhalen van eventuele planschade.

Met ingang van 26 juni 2020 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden op het gemeentekantoor te Overveen.

Met betrekking tot de gesloten overeenkomst kunnen zienswijzen worden ingediend en is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven