Kennisgeving ontwerpbesluit intrekking omgevingsvergunning Goordonksedijk 29 te Erp

Logo Meierijstad

De directeur van de Omgevingsdienst Brabant Noord deelt namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad mede dat, gelet op artikel 2.33, tweede lid, onder b van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de omgevingsvergunning (OBM) gedeeltelijk wordt ingetrokken voor de inrichting op het perceel kadastrale Erp, sectie R, nummers 1035, 1036 en 229, plaatselijk bekend Goordonksedijk 29 in Erp.

Inzage

Het ontwerpbesluit en andere relevante stukken liggen met ingang van 24 juni 2020 gedurende zes weken ter inzage op het Stadhuis Meierijstad in Veghel. De stukken kunt u digitaal opvragen via het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving.

Zienswijzen

Een ieder kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken nadat het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd, schriftelijk zienswijze(n) tegen het ontwerpbesluit naar voren brengen. De schriftelijke zienswijze(n) moeten uw naam en adres bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. De zienswijze(n) moeten worden gericht aan de directeur van de Omgevingsdienst Brabant Noord, postbus 88, 5430 AB Cuijk.

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen om een afspraak te maken met de Omgevingsdienst Brabant Noord, telefoonnummer 0485 – 338300.

Naar boven