Gemeente Leiden - Ontwerpbestemmingsplan De Geus

Logo Leiden

 

Op 16 juni 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten het ontwerpbestemmingsplan De Geus (NL.IMRO.0546.BP00139-0201) voor zienswijzen vrij te geven.

Toelichting

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van een multifunctioneel gebouw (bestaande uit bioscoop, horeca, detailhandel en woningen) mogelijk op de ‘YNS-locatie’, gelegen op de hoek van de Stationsweg en het Stationsplein. Het huidige, te slopen, gebouw heeft de adressen Stationsweg 36-46 en Stationsplein 24.

Op dit bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet (Chw) van toepassing.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van vrijdag 26 juni t/m donderdag 6 augustus 2020 ter inzage voor het indienen van zienswijzen. De digitale stukken zijn raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl of via www.leiden.nl/bestemmingsplannen. Het is tevens mogelijk de stukken in te zien in het Stadskantoor, Bargelaan 190 te Leiden.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Leiden (Postbus 9100, 2300 PC Leiden) onder vermelding van zaaknummer ‘Z/20/1529895/ zienswijze bestemmingsplan De Geus’. Digitaal indienen is mogelijk via www.leiden.nl/zienswijze.

Maak voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak via tel. 14 071.

Informatie

Nadere informatie met betrekking tot het bestemmingsplan kunt u inwinnen bij de gemeente Leiden, tel. 14 071 of via www.leiden.nl/contact.

Naar boven