Ontwerpbesluit op aanvraag voor het veranderen van de milieu-inrichting met obm op het perceel Molenhoekweg 8A in Dalfsen

Logo Dalfsen

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen heeft op 22 juni 2020 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z/20/615630 voor het veranderen van de milieu-inrichting met obm op het perceel Molenhoekweg 8A in Dalfsen. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten):

  • handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden;

  • een omgevingsvergunning beperkte milieutoets voor het oprichten, veranderen of in werking hebben van een meldingsplichtige milieu-inrichting (OBM).

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken en start op 24 juni 2020.

 

Procedure

Tijdens deze periode van ter inzagelegging kunt u en andere belanghebbenden schriftelijk zienswijzen indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de eenheid Publieksdienstverlening van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA DALFSEN. Ook kunt u mondeling uw zienswijze indienen.

Wij willen u erop wijzen dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen wanneer u binnen de genoemde termijn uw zienswijze naar voren heeft gebracht.

 

Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de eenheid Publieksdienstverlening, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

Naar boven