Ter inzage legging voorontwerp partiële herziening bestemmingsplan Spakenburg-Centrum – Landtong

Logo Bunschoten

Het college van burgemeester en wethouders van Bunschoten deelt mee dat met ingang van 25 juni 2020 het voorontwerp van de partiële herziening van het bestemmingsplan Spakenburg-Centrum – Landtong voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Tijdens kantooruren kunt u het bestemmingsplan inzien in het gemeentehuis (Stadsspui 1) bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van het team Omgevingsontwikkeling. Desgewenst kunt u een afspraak maken om het bestemmingsplan buiten kantooruren in te zien. Ook is het bestemmingsplan in digitale vorm te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met plancode NL.IMRO.0313.herziening1802-0201.

Het plan heeft betrekking op de herziening van de bestemming van het gebouw op de Landtong (Kerkemaat 11/12) en derhalve is het plangebied ook beperkt tot de contouren van dit gebouw. Aanleiding voor deze herziening is het voornemen om op de verdieping van het betreffende gebouw de functie wonen toe te staan en de gebruiksmogelijkheden voor de begane grond (verenigingsleven en horeca) te verruimen.

U kunt tijdens de bovengenoemde termijn uw reactie over het voorontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke reacties kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten. Voor het indienen van een mondelinge reactie kan een afspraak worden gemaakt bij een medewerker van het team Omgevingsontwikkeling.

Vanwege de beperkte impact van deze herziening wordt de inspraak op het plan alleen op deze manier gehouden en wordt geen afzonderlijke inspraakavond georganiseerd. Nadat alle inspraakreacties zijn ontvangen, wordt bekeken in hoeverre het plan aanpassing behoeft. Vervolgens zal het plan verder in procedure worden gebracht.

Bunschoten, 24 juni 2020

Naar boven