Gemeente West Betuwe - ontwerp-wijzigingsplan - Zandweg 54a, Waardenburg

Logo West Betuwe

Met ingang van donderdag 25 juni 2020 ligt, op grond van artikel 3.9a Wro, bij het Klantencontactcentrum (op afspraak) in het gemeentehuis te Geldermalsen voor zes weken het ontwerp-wijzigingsplan “Zandweg 54a” met bijbehorende stukken ter inzage.

De ter inzage gelegde stukken kunt u op afspraak inzien bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis in Geldermalsen (adres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen). Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U kunt via (0344-) 579314 of info@odrivierenland.nl een afspraak maken. De planstukken zijn ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (via het adres of nummer: NL.IMRO.1960.WPZandweg54a-ON01).

Toelichting op de planstukken 

Dit wijzigingsplan wijzigt de bestemming van het perceel Zandweg 54a te Waardenburg van 'Agrarisch’ naar 'Wonen’.

Zienswijze 

Gedurende de ter inzage legging, 25 juni tot en met 5 augustus 2020, kan eenieder naar aanleiding van het ter inzage gelegde wijzigingsplan een schriftelijke zienswijze (géén e-mail) sturen naar het college van burgemeester en wethouders. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven, dient u hiervoor uiterlijk één week voor het einde van de termijn van ter inzage legging een afspraak te maken via het Klantencontact-centrum van de gemeente West Betuwe.

 

24 juni 2020

Burgemeester en wethouders van de gemeente West Betuwe

Naar boven