Vaststelling wijzigingsplan Jodenpeeldreef 8 in De Rips

Logo Gemert-Bakel

Om ter plaatse van Jodenpeeldreef 8 in De Rips, kadastraal bekend als BKL02 sectie A nummer 4025, de bestemming ‘Agrarisch – Agrarisch bedrijf’ te wijzigen naar de bestemming ‘Bedrijf’ (ten behoeve van een gebruiksgerichte paardenhouderij) heeft het college van burgemeester en wethouders op grond van artikel 3.6 lid 1 onder a Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan ‘Jodenpeeldreef 8 in De Rips’ vastgesteld.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u het wijzigingsplan online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Mocht u echt geen gelegenheid zien om het plan online te bekijken dan kunt een afspraak maken om deze in het gemeentehuis in te zien. Het wijzigingsplan ligt met ingang van 24 juni 2020 zes weken ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het besluit treedt onmiddellijk na deze bekendmaking in werking.

Gemert, 23 juni 2020

Naar boven