Voorontwerpbestemmingsplan ‘Loonse Molenstraat 14a-18’

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.BPLooMolenstr1618-VO01

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand heeft het voorontwerpbestemmingsplan ‘Loonse Molenstraat 14a-18’ voorbereid.

Op de locatie aan de Loonse Molenstraat 16-18 is Van de Wouw Dierenvoeders gevestigd. De huidige bestemming en aanduidingen komen niet overeen met het feitelijk gebruik. Met dit bestemmingsplan wordt het feitelijk gebruik van deze locatie juridisch-planologisch vastgelegd.

Door de jaren heen zijn de agrarische activiteiten van de onderneming verminderd en is de handels- en leveranciersfunctie in diervoeders in aard en omvang gegroeid. De woning aan de Loonse Molenstraat 14a staat in het geldende bestemmingsplan als een tweede bedrijfswoning voor het agrarisch bedrijf. Met de voorgenomen bestemmingswijziging van het bedrijf aan de Loonse Molenstraat 16-18 is deze tweede bedrijfswoning niet meer noodzakelijk en kan buiten het bouwvlak worden gebracht. Voor deze woning is een woonbestemming opgenomen.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen van donderdag 25 juni 2020 tot en met woensdag 5 augustus 2020. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in Het Klavier. Bekijk het plan ook via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0809.BPLooMolenstr1618-VO01.

Door de aangescherpte richtlijnen vanuit het RIVM vanwege het coronavirus, wordt geadviseerd het bestemmingsplan digitaal te bekijken via bovengenoemde websites.

Reactie geven

Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie geven op het plan. Stuur uw ondertekende schriftelijke reactie naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge inspraakreactie geven? Neem dan contact op met G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342 of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

 

Naar boven