Wijzigingsplan “Leemskuilenweg 40 in Gemert”

Logo Gemert-Bakel

Door het veranderen van een bestemmingsvlak ‘agrarisch bedrijf’ naar ‘Bedrijf’ met als functieaanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf - voormalig agrarisch bedrijf agrarisch verwant’ ‘bedrijf’ verleent het college van burgemeester en wethouders medewerking aan het oprichten van een agrarisch verwant bedrijf om op grond van artikel 3.6, eerste lid, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan “Leemskuilenweg 40 in Gemert” vast te stellen.

Stukken inzien

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vragen wij u de wijzigingsplannen online in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Kunt u de informatie niet vinden, bel ons dan voor telefonische ondersteuning. Alleen als u echt geen gelegenheid ziet om het ontwerp online te bekijken, kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. De ontwerpwijzigingsplannen liggen met ingang van 24 juni 2020 zes weken ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Gemert, 10 juni 2020

Naar boven