Ontwerpbestemmingsplan Kadijk 4a-6 Bergambacht

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kadijk 4a-6 Bergambacht met ingang van 24 juni 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Ligging en beschrijving plan

Het plangebied ligt aan de locatie Kadijk 4a-6 te Bergambacht. Met het bestemmingsplan wordt de agrarische bestemming omgezet naar bestemming bedrijf, water en groen. Het plan voorziet in de uitbreiding van de bedrijfsbestemming ten behoeve van buitenopslag behorende bij het eigen bedrijf en in de bestemmingen water en groen voor de landschappelijke inpassing.

Zienswijze

Vanaf woensdag 24 juni 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis, Dorpsplein 8 te Stolwijk. In verband met de maatregelen tegen Corona zijn er aangepaste openingstijden voor het gemeentehuis. Dit betekent dat ook de mogelijkheden om bestemmingsplannen in te zien aangepast zijn. Het inzien van een bestemmingsplan kan van maandag t/m vrijdag op afspraak. Een afspraak met de behandelend ambtenaar kunt u maken via het algemene nummer van de gemeente Krimpenerwaard, tel.nr. 140182.

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook digitaal inzien via

www.ruimtelijkeplannen.nl met planID NL.IMRO.1931.BP2002BT033-ON01 en via www.krimpenerwaard.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevr. A. van Houtem van afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling , tel. 14 0182, email a.vanhoutem@krimpenerwaard.nl.

Conform het gestelde in artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) ligt in dezelfde periode een zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst ter inzage die is gesloten tussen ontwikkelaar en de gemeente Krimpenerwaard. De zakelijke beschrijving betreft een samenvatting op hoofdlijnen van de inhoud van de anterieure overeenkomst over de grondexploitatie.

Tegen het sluiten van de anterieure overeenkomst kan geen bezwaar worden gemaakt en geen beroep worden ingesteld.

 

Stolwijk, 23 juni 2020 Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard, J. Hennip, wnd. secretaris mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven