BEKENDMAKING TERINZAGELEGGING ONTWERPWIJZIGINGSPLAN “BUITENGEBIED 2009, WIJZIGING SCHEPERSWEIJER 1”

Logo Reusel-De Mierden

 

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied 2009, wijziging Schepersweijer 1” van maandag 20 januari 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Inhoud

Het ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op een vergroting van het bouwvlak op Schepersweijer 1 te Reusel, zodat een nieuwe aardappelloods geplaatst kan worden.

Het ontwerpwijzigingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

 

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan liggen ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 17:00 uur, op dinsdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook digitaal raadplegen op:

  • de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl

  • de gemeentelijke website: www.reuseldemierden.nl/bestemmingsplannen

 

Het identificatienummer van het ontwerpwijzigingsplan is NL.IMRO.1667.WPBSch0065-ON01.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren brengen.

 

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel, met datum, uw naam, adres en handtekening. Het is niet mogelijk om zienswijzen per e-mail in te dienen.

 

Wilt u mondeling uw zienswijze naar voren brengen dan kan dat op afspraak. Daarvoor kunt u contact opnemen met Mathijs Snoeren, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer of via e-mailadres m.snoeren@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.

 

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Mathijs Snoeren. U bereikt hem op via telefoonnummer of via e-mail m.snoeren@reuseldemierden.nl.

 

Reusel, 17 januari 2020

het college van burgemeester en wethouders,

mr. R.P.B.M. Brekelmans A.J.M.H. van de Ven

secretaris burgemeester

Naar boven