Melding voorgenomen concentratie Constellation en Topicus.com, Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/20/040769

Op 16 juni 2020 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat

Constellation Software Netherlands Holding Coöperatief (Constellation) voornemens is uitsluitende zeggenschap te verkrijgen over Topicus.com B.V. (Topicus).

De betrokken ondernemingen voeren onder meer de volgende activiteiten uit:

  • Constellation Software Netherlands Holding Coöperatief: het aanbieden van zakelijke software en gerelateerde IT-diensten. Constellation is in Nederland hoofdzakelijk actief via haar dochter Total Specific Solutions (TSS). TSS is onder meer actief in de financiële sector, retail, de juridische sector, overheid, vastgoed, gezondheidszorg en de automotive sector.

  • Topicus.com B.V.: het aanbieden van zakelijke software en gerelateerde IT-diensten. Topicus is gespecialiseerd in ketenintegratie, het realiseren van Software as a Service-applicaties en procesmanagement. Topicus is actief in de financiële sector, de overheidssector, het onderwijs en de gezondheidszorg.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/20/040769 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Autoriteit Consument en Markt B.L.K. Vroomen Teammanager Directie Mededinging

Naar boven