Besluit omgevingsvergunning bouwen woning Blekerijweg 3C, IJsselmuiden

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een woning aan de Blekerijweg 3C te IJsselmuiden.

Planbeschrijving

Met dit plan wordt het bouwen van een woning aan de Blekerijweg 3C, 8271 BH te IJsselmuiden mogelijk gemaakt. De gemeente wil meewerken aan de bouw van de woning, omdat ter plekke voldoende ruimte is voor het realiseren van een vrijstaande woning. Afwijking is nodig van de geldende planologische regeling, het bestemmingsplan ‘IJsselmuiden West’.

Inzage

De aanvraag en de beschikking liggen met ingang van 24 juni 2020 tot en met 05 augustus 2020 ter inzage in het stadhuis. Ook kunt u het besluit inzien op www.kampen.nl/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991287- VB01.

Beroep

Tegen de beschikking kan gedurende zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt beroep worden ingesteld door een belanghebbende. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingebracht, kan geen beroep instellen bij de administratieve rechter. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt in dat geval niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift richt u aan de sector bestuursrecht van de rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven