Bekendmaking ontwerp uitwerkingsplan “Kamerik Noord-Oost 2 – Knotwilgenlaan Zuid-Oost”

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders van Woerden maken bekend dat met ingang van 16 januari 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

1.

 

het ontwerp uitwerkingsplan “Kamerik Noord-Oost 2 – Knotwilgenlaan Zuid-Oost” (planidentificatie NL.IMRO.0632.upknotwilgenlaanzo-ow01).

 

Plangebied en doel

Op de gronden ten zuidoosten van de Knotwilgenlaan in Kamerik wordt woningbouw mogelijk gemaakt. De wens is om tien levensloopbestendige woningen te realiseren in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Ten noordoosten hiervan worden twee kavels in particulier opdrachtgeverschap uitgegeven.

Om dit te kunnen realiseren, wordt toepassing gegeven aan de uitwerkingsverplichting van de huidige uit te werken woonbestemming.

 

Inzien

Het ontwerp uitwerkingsplan ligt ter inzage van 16 januari t/m 26 februari 2020.

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens deze periode in de hal van het Gemeentehuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien.

 

U kunt de stukken tevens vinden op www.woerden.nl (onder Inwoners>Bouwen-verbouwen-en-slopen>Bestemmingsplannen>Bestemmingsplannen in voorbereiding).

Verder kunt u het bestemmingsplan vinden via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijze

In de genoemde periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij:

 

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Woerden

t.a.v. team Ruimtelijke Plannen

Postbus 45

3440 AA Woerden

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met mevrouw E. ten Westenend via telefoonnummer 14 0348.

Naar boven