Ontwerpbesluit Hogere Waarde Hengelosestraat 31

Logo Oldenzaal

Het college van burgemeester en wethouders treft voorbereidingen om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3° Wabo een projectafwijkingsbesluit te nemen voor de herontwikkeling van de Nutsschool aan de Hengelosestraat 31. Het plan voorziet in nieuwbouw van het onderwijsgebouw.

Ten behoeve van het onderwijsgebouw is een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Dit akoestisch onderzoek heeft uitgewezen dat de geluidsbelasting op de gevel de voorkeursgrenswaarde van de Wet geluidhinder overschrijdt.

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om voor het onderwijsgebouw op grond van art. 110a van de Wet geluidhinder een hogere waarde vast te stellen van maximaal 61 dB.

Inzagetermijn

Vanaf 24 juni 2020 tot en met 4 augustus 2020 ligt het akoestisch onderzoek en de bijbehorende stukken ter inzage. Het onderzoek is te vinden via https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer onder planidn: NL.IMRO.0173.OV2020001-on01. Het inzien van de uitgeprinte stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via bouwloket@oldenzaal.nl.

In deze periode kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 354, 7570 AJ in Oldenzaal. Als u mondeling een zienswijze wilt indienen moet u een afspraak maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met het bouwloket, bouwloket@oldenzaal.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het bouwloket, telefoon (0541) 58 81 11. De ingediende zienswijzen worden door het college betrokken bij het opstellen van het definitieve besluit.

Oldenzaal, 23 juni 2020

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal

Naar boven