Bestemmingsplan “Visvijver Eerste Stichting Oploo” 

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat in zijn vergadering van 4 juni 2020 de gemeenteraad het bestemmingsplan “Visvijver Eerste Stichting Oploo” gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.1702.8BPVisvijver-VA01 maakt het mogelijk de waterpartij gelegen aan de Eerste Stichting te Oploo te gebruiken als recreatieve visvijver.

Wijzigingen

De belangrijkste wijziging heeft betrekking op het vervallen van de mogelijkheid om drie chalets te realiseren. Daarvoor in de plaats wordt de mogelijkheid geboden een voorzieningengebouw te realiseren.

Ter inzage

Met ingang van 23 juni 2020 liggen gedurende een termijn van zes weken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Brink 3 in Sint Anthonis, voor een ieder ter inzage het bestemmingsplan en het raadsbesluit van 4 juni 2020.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Instellen van beroep

Tegen het besluit van de raad kan gedurende de genoemde termijn van zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

 

  • 1.

    de belanghebbende die tijdig bij de raad zienswijzen heeft ingebracht en

  • 2.

    de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet tijdig bij de gemeenteraad heeft ingebracht.

  • 3.

    belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die bij vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht..

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na dat de beroepstermijn is verstreken. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Sint Anthonis, 22 juni 2020

Naar boven