Gemeente Raalte, Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Raalte, partiële herziening nr. 37, omgeving Nieuwe Lemelerveldseweg 11

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 25 juni 2020 tot en met 6 augustus 2020 het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Raalte, partiële herziening nr. 37, omgeving Nieuwe Lemelerveldseweg 11 met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen op:

 

Sinds 2012 bewonen de initiatiefnemers de woning aan de Lemelerveldseweg 11 te Raalte. De locatie heeft, naast de woning, een cursusruimte en wat kleine gebouwen. De initiatiefnemer geeft diverse cursussen en trainingen op het gebied van veiligheid, meestal gerelateerd aan de Arbowet. Het is een eenmanszaak. De huidige woning voldoet bouwtechnisch niet meer en daarnaast is de isolatie van vloer, gevels en dak onvoldoende. De wens is om een nieuwe, energieneutrale, woning te bouwen en de bestaande woning te gaan gebruiken voor diverse (binnen)trainingen. Hiermee wordt de oppervlakte aan bijgebouwen meer dan toegestaan en daarom worden er, ter compensatie, schuren gesloopt (358m2) aan de Nieuwe Lemelerveldseweg 5 te Raalte. Deze uitwerking is conform het principeverzoek waarmee in 2018 is ingestemd.

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

 

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via het domein Ruimte. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Justin Hendriks, telefoon (0572) 347 799.

Naar boven