Omgevingsvergunning Van Reeuwijkstraat 36 in Ommen

Logo Ommen

De gemeente Ommen laat weten dat de het college op 2 juni 2020 de omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van het pand Crescendo aan de Van Reeuwijkstraat 36 in Ommen heeft verleend.

Het ontwerp van de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken hebben voor 6 weken ter inzage gelegen. In deze periode is geen zienswijze ingediend.

Het plan is zes weken lang te bekijken

Vanaf donderdag 18 juni 2020 is de verleende omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken te bekijken:

- in het gemeentehuis van Ommen door een afspraak te maken bij de publieksdienst. De stukken kunnen door eenieder worden ingezien en de laatste dag van de termijn voor het indienen van beroep is woensdag 29 juli 2020.

U mag beroep instellen

Vanaf donderdag 18 juni 2020 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen de verleende omgevingsvergunning worden ingesteld bij de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen de ontwerpvergunning naar voren te hebben gebracht. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De inwerkingtreding van de omgevingsvergunning wordt door het instellen van beroep niet opgeschort. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot de verleende omgevingsvergunning bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven