Gemeente Nederweert - ontwerpbestemmingsplan - Mildert 10 en 11, Nederweert

Logo Nederweert

Voor de locatie Mildert 10 en 11 te Nederweert is een ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd. Het plan betreft een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’.

In 2013 is een vergunning verleend om de bestaande woning Mildert 11 te verbouwen tot bijgebouw bij de woning Mildert 10 en een nieuwe woning (Mildert 11) ergens anders op het perceel te (her)bouwen. Dit bestemmingsplan regelt de juridische (planologische) vertaling van deze vergunning (NL.IMRO.0946.BPMildert1011-ON01).

U kunt de stukken van het ontwerpbestemmingsplan inzien van 19 juni tot en met 30 juli 2020 via www.nederweert.nl en www.ruimtelijkeplannnen.nl. Ook kunt u de stukken inzien bij de infobalie. Mocht de inzage bij infobalie vanwege de beperkte openstelling moeilijk zijn, dan kunt u met de gemeente bellen. We kunnen dan verdere afspraken maken om de inzage van planstukken.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA te Nederweert.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer P. Tullemans van het team Ruimte en Wonen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0495) 677 111. Met hem kunt u ook een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Nederweert, 18 juni 2020

Burgemeester en wethouders van Nederweert

 

Naar boven